Romantische afspeellijst op Spotify

Heb je een gezellig avondje op de bank met je vriendin gepland, een romantische date met je lover of een wilde nacht met je minnares? Spotify biedt voor elke gelegenheid een afspeellijst!

Spotify

spotify romantische afspeellijstIk zelf gebruik Spotify al een aantal jaar en ben er erg tevreden mee! Ik heb een betaald Spotify abonnement voor €9,99 per maand. Dit heeft een aantal voordelen, namelijk:

  • Elk nummer dat je wil direct afspelen
  • Offline nummer luisteren
  • Geen advertenties tussen de nummer door
  • hogere geluidskwaliteit

Vorige week was er iets verkeerd gegaan met betalen dus ik had een week de onbetaalde Spotify. Ik irriteerde me dood aan advertenties en ontoegankelijke afspeellijsten!

Romantische afspeellijsten

Ik heb een aantal verschillende afspeellijsten gemaakt. Één met echt rustige muziek en de andere met iets meer tempo er in. Maar beide afspeellijsten zijn goed voor romantisch op de bank of in de slaapkamer. Uiteraard is het ook gewoon lekkere muziek om thuis, in de auto of waar je ook bent bij te relaxen!

Rustige romantische afspeellijst

De volgende “romantische” afspeellijst is mijn persoonlijke huidige favoriet:

En voor nog iets meer tempo kan ik de volgende aanraden, deze heb ik niet zelf samengesteld:

Veel luister plezier met de romantische afspeellijst! Ik zal proberen geregeld een lekkere Spotify afspeellijst met jullie te delen!

Comments

comments

Geef een reactie