Mannen blog info

Mannen blog voor normale mannen

Normale mannen, de mannen blog. Deze blog richt zicht niet op winnaars van de loterij, op kinderen van een miljardair en ook niet op “the next Dan Bilzerian” (ondanks dat iedereen hier over droomt). Deze blog richt zich op de normale man. Normale mannen die houden van een feestje, een vakantie en van mooie kleding. Maar niet alle normale mannen hebben het zelfde inkomen heeft als Floyd Mayweather en moeten het dus met iets minder als de man met het hoogste salaris ter wereld doen.

Verschil normale mannen blog met andere mannen blogs

Ik, de oprichter van deze blog, ben zelf een fanatiek lezer van verschillende blogs. Ik lees in het algemeen alleen mannen blogs, met onderwerpen die mannen interessant vinden. Wat mij vaak opvalt bij mannen blogs is dat er voor de normale man vaak onbetaalbare spullen op staan. Uiteraard zijn zulke dingen leuk om van te dromen. Dromen moeten er altijd zijn! Maar naar mijn idee is het ook leuk om dingen te lezen in een mannen blog die wel haalbaar zijn. Dit is mijn persoonlijke mening over een mannen blog voor normale mannen. Verhalen uit mijn blog mogen worden gebruikt voor eigen artikelen maar dan wel graag met bronvermelding.

Over mij

Dit was je vast al opgevallen maar toch wil ik het even vermelden. Ik heb dyslexie en maak daardoor redelijk wat spelfouten. Persoonlijk vind ik dat een blog eerlijk moet zijn, dat het moet vertellen hoe ik denk. Een verhaal meerdere malen laten checken hoort daar naar mijn mening niet bij. Ik hoop dat jullie door mijn spel fouten heen kunnen lezen. Ik probeer mezelf zo goed mogelijk te verbeteren.

oprichter normale mannen blog

De oprichten en beheerder van de normale mannen blog

Ik wil op deze blog veel algemenen mannen dingen combineren met persoonlijke ervaringen. Om deze persoonlijke ervaringen meer een gezicht te geven zal ik mijzelf kort toelichten. Ik heb commerciële economie gestudeerd op de HAN. Tijdens mijn studie ben ik wezen studeren in Amerika, daar ben ik verliefd geworden op het land. Na mijn studie ben ik gaan werken als Marketing en Sales manager bij een interieur bedrijf. Hier heb ik veel verschillende dingen gedaan, onder andere: verkoop, marketing, project begeleiding, beurzen, veel website content en socialmedia beheer. Na mijn leerzame tijd bij dit bedrijf heb ik in een paar maanden erna een webshop in elektronische sigaretten gestart.

Na veel lovende verhalen over webshops op internet verwachte ik dat ik een volledig inkomen zou kunnen draaien met een webshop en daarnaast het social media beheer voor kleine ondernemers. Ook had ik in die tijd een woning gekocht en ging op een drieweekse vakantie naar Amerika. Na deze periode was mijn spaargeld op en was de webshop nog in ontwikkeling. Na een aantal maanden kwam ik er achter dat het toch verstandig was om een vast inkomen te hebben om mijn vaste lasten te betalen. Ik ben toen aan de slag gegaan bij een bouwbedrijf.

Naast mijn vaste baan ben ik verder gegaan met het ontwikkelen van mijn webshop. Ik ben er achter gekomen dat dit minder makkelijk is als gezegd wordt. Ik ben ook met de elektrische sigaretten op braderieën gaan staan, dit is leuk en lucratief om te doen. Daarnaast heb ik een freelance baan aangenomen voor een reiswebsite. Ik ben daar aangenomen als country manager Nederland.

De laatste nieuwe uitdaging die ik ben aangegaan is deze mannen blog. Ik vind het leuk om mijn reis, sport, voeding en interesse voor gadgets te delen. Daarnaast viel het mij op dat er nog geen mannen blog is voor de normale man met een gemiddeld inkomen.

Edit: Momenteel werk ik als internationaal verkoper voor een uitgeverij en blijf uiteraard beheerder van deze blog!

mudmasters

Mudmasters obstakel run

Naast mijn zakelijke kant heb ik natuurlijk ook een informele kant, haha! Ik hou van sporten en reizen. Ik train bij een crossfit box in doetinchem, crossfit go personal. Naast het trainen vind ik het leuk om met obstakel runs mee te lopen in de zomer. Niet in de winter, het moet namelijk wel voor mijn plezier blijven! Tevens heb ik mee gedaan aan de lowlands trowdown qualifier, werd 565ste 😉 Daarnaast houd ik van reizen, ik probeer zoveel mogelijk tijd vrij te maken om te reizen of kleine tripjes te maken. Alles wat ik leuk vind probeer ik vast te leggen in deze mannen blog.

Ik hoop dat iedereen veel lees plezier heeft op mijn blog voor mannen!

 

One Response

  1. Jesse Huisman
    Jesse Huisman 16 november 2016 at 20:30 | | Reply

    Toffe blof! Zit met mijn website ook met het probleem dat ik dyslectisch ben, daarom plak ik al mijn teksten voor ik ze publiceer in een spellingschecker haha.

Geef een reactie